بررسي راهكارهاي تعميق همكاري صادركنندگان ياسوج با بانك توسعه صادرات

دکتر علی صالح آبادی گفت: ایجاد اشتغال، تولید و توسعه در استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله اهدافی است که بانک توسعه صادرات به آن توجه ویژه دارد

مریم خورشیدی_ به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز، جبار کیانی پور در نشست مشترک با مدیر عامل و هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:تامین مالی شرکت های کوچک و متوسط می تواند موجب تقویت زنجیره ارزش در مجموعه های اقتصادی شده و رونق را برای کسب و کار به ارمغان بیاورد.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج اذعان داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد بر خلاف سایر استانها نه از مقررات صادراتی بلکه از مشکل صادرات رنج می برد و لازم است روی این موضوع به صورت تخصصی کار شود.

به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز استان کهگیلویه و بویر احمد یک درصد از جمعیت و مساحت کشور را به خود اختصاص داده و نسبت با استانهای مجاور از ظرفیت های بیشتری از نظر منابع آب، جنگل، نفت و گاز برخوردار است.

کیانی پور سهم صادرات غیر نفتی کهگیلویه و بویراحمد را به نسبت کل صادرات کشور و با توجه به ظرفیت های این استان ناچیز توصیف کرد و گفت: ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار صادرات این استان متناسب با ظرفیت های منطقه نیست و عمده دلیل آن فاصله از مبادی ورودی و خروجی، عدم برخورداری از صنایع قدرتمند در استان و آشنا نبودن با تجارت است.

جبار کیانی پور صادرات را پیشران اقتصاد کشور خواند و گفت: سرمایه گذاران به دلیل کمتر برخوردار بودن استان، تمایلی به سرمایه گذاری در این منطقه ندارند؛ در حالیکه توسعه صنایع تکمیلی و تکمیل چرخه ارزش افزوده در این منطقه می تواند به شکوفایی ظرفیت های استان کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت، پیش بینی می شود در استان کهگیلویه و بویراحمد، صادرات ۵۴ میلیون دلاری در حوزه صنعت، ۲۸ میلیون دلاری کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی انجام شود.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج بر نگاه توسعه ای به صادرات تاکید کرد و گفت: پیشنهاد ما به بانک توسعه صادرات بعنوان حامی صادرات کشور، تعریف و حمایت از حداقل سه پروژه در حوزه های محصولات باغی، صنایع دستی و گردشگری است؛ به این ترتیب با بهره مندی از نظرات کارشناسان و افراد صاحب صلاحیت از سوی اتاق بازرگانی، زمینه توسعه پایدار در استان فراهم خواهد آمد.

کیانی پور گفت: اتاق بازرگانی پیرو این موضوع آمادگی دارد، ده نفر از افراد متخصص، کاربلد و صاحب صلاحیت را در این حوزه برای انجام مطالعات این طرح به بانک معرفی کند؛ به این ترتیب علاوه بر شناسایی طرفیت های استان، زمینه برای تولید صادرات محور آماده کنیم.

وی گفت: طرح های یادشده نیاز به منابع کلان ندارند و با حجم های کوچکی از تسهیلات قابل راه اندازی هستند؛ این طرح ها صنایع پایین دستی را در هر بخش تقویت کرده و علاوه بر رونق اقتصادی به رشد اشتغال نیز کمک می کند.

دکتر صالح آبادی در این نشست با استقبال از پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: بانک توسعه صادرات به منظور تسهیل در راه اندازی این پروژه ها بدون نگاه به سهمیه بندی و در محدوده اختیارات خود، همکاری لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات اظهار داشت: گرچه تمرکز بانک توسعه صادرات بر حمایت از صادرات است اما اگر طرحی برای ایجاد یک بنگاه تولیدی ارائه شود حتی اگر در وهله نخست صادراتی نباشد، از آن حمایت خواهیم کرد؛ ایجاد اشتغال، تولید و توسعه در استان از جمله اهدافیست که بانک توسعه صادرات به آن توجه دارد، لذا کافیست در طراحی این پروژه ها نگاه صادرات محور لحاظ شده باشد تا از امکان بهره مندی از تسهیلات بانک برای آنها فراهم شود.

وی تصریح کرد: برای عملیاتی شدن این ایده، بانک توسعه صادرات آمادگی دارد از همه ظرفیت های قانونی خود در این زمینه استفاده کند. 

به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز، مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در آستانه چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به منظور تعامل هر چه بیشتر با فعالان اقتصادی استان کهگیلویه و بویر احمد و بررسی نیازمندی های استان در حوزه تسهیلات و خدمات بانکی به همراه تعدادي از مديران این بانک به یاسوج سفر کرد.

 

کد خبر 26438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 10 =